Svensk Logotypdesign Logotyp

Svensk Logotypdesign firar 10 år - ny grafisk identitet

Svensk Logotypdesign firar 10 år

Svensk Logotypdesign har levererat logotyper i 10 år. Det firar vi med uppdaterad grafisk profil, ny logotyp och hemsida.

Ny logotyp

Den tidigare logotypen, en ängel som håller i en penna, var om än klassisk, något för komplex för att passa i alla format som vi ville använda den i. Därför togs en ny logotyp fram som är tekniskt mer flexibel.

Även färgerna uppdaterades. Som grundfärg används en klar gul nyans och som accentfärg en neutral blå. Det uppfyllde även kravet om anspelning på att vi är en svensk leverantör vilket namnet "Svensk Logotypdesign" antyder.

Hemsida

Ännu en gång så har hemsidan fått sig en ansiktslyftning. Rejält. Allt är omdesignat från grunden med en designfilisofi som tar i beaktning vad bra webdesign anses vara år 2018. En nyckel har varit tankesättet att den enklaste fungerade lösningen är den optimala lösningen.

Nya kunderbjudanden

I samband med detta så har även tjänsterna packeterats om. Tre paket finns nu att välja mellan, liten, mellan och stor. Alla nya bolag bör kunna hitta en lösning som är attraktiv ekonomiskt för dem.

Hoppas att ni gillar den nya designen och att vi får tillfälle att jobba ihop framöver!


Webkompaniet AS
2018-05-30