Svensk Logotypdesign Logotyp

Kontakt

Vad kan vi hjälpa ditt företag med?

Kontakta oss gärna för att


Svensk Logotypdesign

Svensk Logotypdesign startades 2008 av två studenter vid Linköping Universitet som ville ta sin fascination för formgivning från akademins värld ut i näringslivet. Det sägs att en expert är en person som gjort alla tänkbara misstag inom ett område. Vi har kanske inte gjort alla misstag inom logotypdesign, men efter 10 år vet vi vad som är en riktigt bra logotyp.

Som företagare jobbar du hårt för att få din verksamhet att växa. Det är ett tufft jobb. Många vill dela på kunderna. På en mer och mer transparent marknad så har ditt varumärke aldrig varit så avgörande. Utan ett varumärke är det tyvärr oundvikligt att reduceras till en handelsvara. Det innebär pressade priser och låga marginaler.

En stark logotyp den visuella grunden i ditt varumärke. En symbol som du varje dag laddar med förväntningar och förtroende genom det arbete du lägger ner. När du har byggt en stark relation mellan kunderna och ditt varumärke kommer du inte vara utbytbar. Det innebär att du inte behöver konkurrera med lägst pris.

Vi hjälper dig med en skräddarsydd logotyp och grafisk profil som är optimerad för just ditt företag. Rätt logotyp är så mycket mer än något snyggt att sätta på visitkortet. När allt faller på plats skapar den igenkänning, förståelse och signalerar rätt värderingar. Det innebär att du kan ta mer betalt för dina varor och tjänster och attrahera nya kunder.

Företagsuppgifter

Webkompaniet AS
org.nr 559028-1001
Fiskekroken 14, 0139 Oslo